Advocaat Breda - Strafrechtadvocaat

advocaat voor uw strafzaak in Breda direct geregeld

U moet bij de Rechtbank Zeeland-West Brabant in Breda voorkomen, of bij de Officier van Justitie bij het veiligheidshuis in Breda? Als strafrechtadvocaat in Breda hebben wij veel ervaring in de Rechtbank en bij het Openbaar Ministerie. Wij staan u graag als strafrechtspecialist bij en staan naast u in de zittingzaal!

Advocaat Breda voor uw Strafzaak

Als advocaat hebben wij veel ervaring in de Rechtbank van Zeeland-West Brabant aan de Sluissingel 20 in Breda. Wij kennen de strafrechters goed en bereiden u goed voor op wat u kunt verwachten in uw strafzaak. U vindt ons dan ook vaak in de zittingzaal. De advocaten van Singel Advocaten in Breda houden zich met name bezig met het Nederlandse Strafrecht. Op die manier kunnen wij onze kennis en ervaring op hoog niveau houden voor onze klanten. Wij geloven in specialisatie. Dus een echte advocaat-specialist behandelt uw strafzaak en gaat met u mee naar de Rechtbank in Breda en zal de zaak voor u bepleiten (verdedigen). Wij zijn als strafrechtspecialist lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

 

Pro Deo Strafrechtadvocaat Breda en kosten voor een advocaat

Omdat wij veel ervaring als advocaat hebben en ons voornamelijk met één rechtsgebied als advocaat bezighouden, namelijk het Nederlandse Strafrecht, kunnen wij u voor lage kosten als strafrechtadvocaat bijstaan. Ons uurtarief is al relatief laag in de markt, zeker als u weet dat uw zaak door een ervaren advocaat wordt behandeld. Graag spreken we met u vooraf een (lage) vaste prijs af voor uw strafzaak in Breda. U weet dan waar u aan toe bent, zonder nare verrassingen achteraf. En wij? Wij hebben er een interessante zaak bij, waarin wij met ons gebruikelijke enthousiasme naar een optimaal resultaat toewerken. Samen met u. Naar tevredenheid van vele klanten. Wij verwijzen u daarvoor graag naar de beoordelingen.

Ook werken wij als advocaat in Breda op 'pro deo' basis. Dit houdt in dat de Staat een groot deel van de kosten betaalt, als u onvermogend bent of minder-vermogend. Dit wordt ook wel ' gratis advocaat' genoemd of 'advocaat van onvermogen'. Wij bespreken altijd de mogelijkheid voor deze 'gefinancierde rechtsbijstand of gesubsidieerde rechtsbijstand' met u. Komt u hiervoor in aanmerking, dan regelen wij dat voor u en krijgt u - zonder uitzondering - dezelfde behandeling van ons, als een betalende klant. Wij maken geen onderscheid; iedere klant en strafzaak krijgt de behandeling van ons die de klant en de strafzaak in Breda verdient; en dat is een maximale inzet door uw advocaat en het strijden voor een maximaal resultaat. Zo eenvoudig is het, met het verschilt dat wij dit neit alleen beloven maar er ook naar handelen. Vaak met succes, volgens onze klanten.

 

Tomzitting in Breda bij Officier van Justitie

In uw strafzaak kunt u ook een uitnodiging krijgen voor een zogenaamde Tomzitting. Meestal vindt die plaats bij het Openbaar Ministerie, in het veiligheidshuis aan de Fellenoordstraat in Breda. Als advocaat gaan wij mee naar uw Tomzitting in Breda om een goede afdoening van uw strafzaak aan de Officier van Justitie voor te stellen en te verdedigen. Onze ervaring is dat het verstandig is om hier niet alleen heen te gaan. Het is lastig om zonder advocaat de Officier van Justitie te overtuigen op grond waarvan een bepaalde strafafdoening aan de orde zou moeten zijn. Voor een verdachte is het vaak een kwestie van accepteren of niet, waarbij u ook niet eens weet of het voorstel van de Officier van Justitie wel een eerlijk voorstel is. Na acceptatie heeft u dan ook nog eens een aantekening op uw strafblad!

 

Hét Advocatenkantoor voor Strafrecht in Breda

Als advocatenkantoor in Breda, met specialisatie in het Strafrecht, werken wij met onze kennis naar een goed resultaat. De advocaten volgen vergaande opleidingen en weten dan ook van de hoed en de rand in 'strafrechtland'. Bovendien zijn wij laagdrempelig. Voor een advocaat met een 'aardappel in de keel' bent u bij ons aan het verkeerde adres. Bij ons geen 'marmer in de parkeergarage' waar u de rekening voor betaalt, maar een eerlijke en vasthoudende advocaat die u geen onzin voorspiegelt. Wij geven als advocaat een verdachte direct een overzicht van zijn positite in zijn strafzaak in Breda om vervolgens alle kansen in de strafzaak uit te diepen en te benutten. Wij werken met korte communicatielijnen, per telefoon (mobiel telefoonnummer van uw behandelend advocaat), email, sms en whatsapp. En zijn direct en eerlijk. Getuige de beoordelingen van klanten worden onze aanpak en de behaalde resultaten vaak gewaardeerd.

Nieuwsgierig naar een betrokken en deskundige advocaat in Breda ook voor uw strafzaak? Als u het formulier invult neemt een advocaat gratis en vrijblijvend contact met u op.

 

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (141 beoordelingen)
 • Ik ben heel blij dat ik deze advocaat heb genomen ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Ramona D.
 • Mede door zijn optreden, heeft de heer S.arts bewezen dat hij een ervaren advocaat is ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Jeremy K.
 • Ik werd zeer goed geadviseerd, duidelijk werd dat ik een advocaat had met veel ervaring ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Michael I.
 • Ik ben erg tevreden over sander arts en zeer dankbaar ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Danny K.
 • Beoordeling met sterren ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Luuk B.
 • Ben direct vrijgesproken ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  C.G.