Strafrechtadvocaat Breda & lage kosten

Vaste Prijs Advocaat Breda, Pro Deo of redelijk uurtarief

 

Strafrechtadvocaat Breda & lage kosten

De advocaat van Singel Advocaten Breda die uw zaak in behandeling neemt is een ervaren strafrechtadvocaat. Wij behandelen bovendien praktisch alleen maar strafzaken, om zo specialistische hulp te kunnen bieden aan al onze cliënten.

Als advocaat werken wij voor uw strafzaak in Breda vaak voor een vooraf afgesproken vaste prijs. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en betaalt u geen onnodige kosten en voorkomt u verrassingen achteraf.

De hoogte van het bedrag hangt af van de vraag of het een zaak bij de Politierechter in Breda is, een omzitting bij de Officier van Justitie of een zaak bij de Meervoudige Strafkamer. Alleen bij complexe zaken of meerdere zittingsdagen/getuigenverhoren is een toeslag mogelijk.

In alle gevallen is het een redelijk bedrag dat wij voor uw strafzaak in Breda afspreken. Meestal is dat veel  minder dan u op uurbasis zou betalen. Waarom? Eenvoudig. Wij hebben er een zaak bij en u heeft voor een redelijk bedrag een ervaren strafrechtadvocaat voor uw strafzaak. Zo werkt het twee kanten op.

Onze klanten zijn dan ook tevreden over de prijsafspraken. Wij verwijzen u graag naar de beoordelingen.

Uiteraard kan ook een uurtarief worden afgesproken, maar dat doen wij alleen in bijzondere gevallen. Wij besteden onze tijd namelijk liever aan uw strafzaak in plaats van het sturen van onverwachte rekeningen.

 

Singel Advocaten werkt òòk Pro Deo!

De advocaten van Singel Advocaten in Breda werken landelijk. Wij werken ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Dat betekent dat de overheid de kosten voor uw advocaat betaalt. U betaalt dan alleen een eigen bijdrage. De hoogte daarvan is afhankelijk van uw inkomen in het zogenaamde ‘peiljaar’, twee jaar voorafgaande aan de aanvraag voor de pro deo advocaat in Breda.

Wij beoordelen altijd samen met u een mogelijk recht op pro deo bijstand en staan u dan graag bij. Dit noemt men ook wel een gratis advocaat, advocaat van onvermogen of gratis rechtshulp.

Wij vinden dat een ervaren strafrechtadvocaat voor iedereen bereikbaar moet zijn en maken dan ook geen onderscheid in de behandeling van onze strafzaken.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor een prodeo advocaat in uw strafzaak in Breda te bespreken.

 

Lage kosten voor uw strafadvocaat in Breda

Alleen als u niet in aanmerking komt voor pro deo bijstand én een vaste prijs niet mogelijk mocht zijn voor uw strafzaak (in sommige gevallen), dan geldt bij Singel Advocaten Breda een laag uurtarief van € 228*. Dit zijn lage kosten voor een ervaren strafrechtadvocaat. Zeker omdat uw zaak wordt behandeld door een ervaren strafrechtadvocaat, en niet door bijvoorbeeld een stagiaire!

* Uurtarief per 1 januari 2016. Exclusief 6% kantoorkosten en exclusief BTW. Afhankelijk van de aard van de zaak, spoedeisendheid of mate van draagkracht kan een ander uurtarief gelden, dit altijd na voorafgaand overleg met u.

 

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact advocaat Breda

Direct contact met een deskundig strafrechtadvocaat uit Breda. Gratis en zonder verplichting.

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (141 beoordelingen)
 • Ik ben heel blij dat ik deze advocaat heb genomen ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Ramona D.
 • Mede door zijn optreden, heeft de heer S.arts bewezen dat hij een ervaren advocaat is ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Jeremy K.
 • Ik werd zeer goed geadviseerd, duidelijk werd dat ik een advocaat had met veel ervaring ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Michael I.
meer beoordelingen