Mr. S. (Sander) Arts

Strafrechtadvocaat & economische fraude

Sander (mr. Sander Arts) komt in de rechtszaal als strafpleiter tot zijn recht: Clienten noemen hem dan ook niet voor niet ‘een pitbull in de rechtszaal’

Maar ook inhoudelijk weet hij als ervaren strafrechtadvocaat in Breda als geen ander wat hij moet doen, om het maximale uit uw strafzaak te halen. Samen met u.

 

Zijn manier van werken is:

  • Een no-nonsense benadering (informeel maar correct; regelmatig met gepaste humor
  • Regie-nemen in uw strafzaak
  • Eerlijk en direct advies over de kansen in uw strafzaak (praat er niet omheen)
  • Vasthoudend en de besproken kansen worden benut
  • Correcte houding richting Rechterlijke macht, maar laat zeker niet over zich heen lopen of zich van de wijs brengen

 

De vraag die Sander altijd voor u beantwoord:

Wat moet ik doen? (Of beter gezegd wat zou Sander doen ‘als hij u was’)

 

Ervaring van advocaat Sander Arts in Breda & opleiding

Sander is een ervaren strafrechtadvocaat (1999 begonnen als advocaat) met een bijzondere interesse in het Nederlandse Strafrecht. Tijdens zijn studie bij (toen nog) de Rijksuniversiteit Leiden, heeft hij zich al in het Strafrecht gespecialiseerd.

Ook na zijn studie heeft hij zich verder gespecialiseerd, waaronder het volgen van intensieve praktijkopleidingen, waaronder de opleiding tot strafrechtspecialist van het Pompe Instituut te Utrecht. Hij houdt zich nagenoeg alleen bezig met strafzaken.

Hij is zijn carriere in de praktijk begonnen bij een middelgroot Brabants Advocatenkantoor in Breda waar hij een sectie Strafrecht heeft opgezet. Hierna heeft hij in 2006 Advocatenkantoor Singel Advocaten Breda opgericht, een kantoor om (laagdrempelig) een hoge kwaliteit aan ondersteuning te kunnen bieden aan mensen. In heel Nederland.

Vaak met succes! (klik hier voor omschrijvingen van klanten die u voorgingen).

 

Sander is als strafrechtspecialist van Advocatenkantoor Singel Advocaten Breda aangesloten bij de specialisatievereniging voor strafrechtadvocaten NVSA (Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten)

 

Economische Fraude Zaken waaronder belastingfraude

Sander behandelt nagenoeg alleen strafzaken van uiteenlopende aard. Wij verwijzen u graag naar het overzicht van strafbare feiten waar hij u mee kan helpen.

Daarbij heeft hij een bijzondere interesse in zogenaamde FIOD-Onderzoeken en SIOD-Onderzoeken. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld BTW-Fraude (BTW-Caroussel), Beleggingsfraude (Piramidespel) en faillisementsfraude (bedrieglijke bankbreuk/valse jaarrekeningen) of het niet afdragen van BTW of loonbelasting door werkgevers.

 

Op dit moment houdt hij zich bezig met diverse economische strafzaken waaronder de landelijk bekend staande strafzaak Partrust en FIOD/SIOD onderzoeken (Fiscale Inlichtingen en opsporingsdienst van de Belastingdienst en de Sociale Inlichtingen en opsporingsdienst).